Mevcut Pazaryeri Belediye Başkanı olan ve yeniden aday gösterilen  Muzaffer Yalçın’ın düzenlediği seçim çalışmaları motivasyon yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları verilirken; çağrılan kişilerde ayrımcılık yapıldığı ve AK Parti’denİl Genel Meclisi için Aday Adaylığı başvurusu yapan dört kişiden ikisinin çağrılırken, ikisinin ise çağrılmadığı öğrenildi.

AK Parti Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Soydan, AK Parti İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Belediye Başkanı Aday Adayları, İlçe eski Başkanları ve İl Genel Meclisi Aday Adaylarının katıldığı toplantıda  31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin startı verildi.

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın tarafından düzenlenen seçim çalışmaları motivasyon yemeğinde birlik ve beraberlik çağrıları yapılırken yemeğe davet edilen kişiler arasında ise ayrımcılık yapıldığı iddia edildi.

 İddialara göre düzenlenen yemeğe; AK Parti İl Genel Meclisi Pazaryeri Aday Adaylarından Hüseyin Ünal ve Alaattin Emral çağrılırken, diğer Aday Adayları Salim Yaşar ve Memet Yetimler ise çağrılmadı.

Seçim motivasyon yemeğine çağrılmayan İl Genel Meclisi Aday Adayları Salim Yaşar ve Mehmet Yetimler, çağrılmamalarının nedenini bilmediklerini ve kendilerinin de bunu merak ettiklerini dile getirirken, bu ayrımcılığın neden yapıldığı ise kamuoyunda merak uyandırdı.

Editör: TE Bilişim