Pazaryeri’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü kapsamında düzenlenen konser yoğun ilgi gördü.

Ünlü sanatçı Cengiz Küçük Ayvaz’ın sunuculuğunu yaptığı geceye, Bilecik CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, Kaymakam Oray Güven, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, Bozüyük Belediye başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, iş adamları, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Küçük Ayvaz sunumu esnasında yaptığı şakalarla vatandaşları kahkahaya boğarken katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

CHP Milletvekili Tüzün, geceye destek olan iş adamlarına plaket takdim ederek coşkulu kalabalığa ve Başkan Tekine teşekkür etti. Kaymakam Güven, geceye sponsor olan diğer grup iş adamlarına plaketlerini taktim ettikten sonra sahneye Başkan Tekin davet edildi. Ses, konfeti ve meşaleler arasında vatandaşların coşkulu tezahüratları arasında sahneye çıkarak teşekkür konuşması yapan Tekin, sanatçı Hüseyin Kağıt”a çiçek ve fincan takımı armağan etti.

Yaklaşık 4 bin kişinin hınca hınç doldurduğu meydanda adeta coşku seli hakimdi. Yediden yetmişe her yaştan vatandaş yıllardır hasret kaldıkları eğlence dolayısıyla güzel bir gece geçirdi. Vatandaşlardan sık sık alkış ve tebrik alan Başkan Tekin, sahnede geceye katılanlara, sponsorlara, basına, belediye işçilerine, güvenlik güçlerine ,sağlık personeline, gençlere, ihtiyarlara tabiri caizse en ufak emeği geçeni bile unutmadan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Gece Hüseyin Kağıt’ın müthiş performansı ile devam ederken onlarca havai fişek gösterisi yapıldı. Diğer sanatçıların sahne almasının ardından gece sona erdi.

Editör: TE Bilişim