Bilecik 1.Amatör lig karşılaşmalarında Pazaryeri Spor evinde Bilecikspor’u ağırlarken, maç Pazaryeri Spor’un 3-1’lik galibiyeti ile sonuçlandı.

Orta Hakem Hasan Bilecik’in yönettiği karşılaşmada ilk yarıda soğuk havaya ve kaygan zemine rağmen güzel bir karşılaşma oldu. Pazaryeri Spor ilk yarıyı Kadir ve Yusuf’un golleriyle 2-0 önde bitirdi.

Maçın 2’inci yarısı sert anların yaşanmasına sahne olurken, Pazaryeri Spor geliştirdiği atak ile durumu 3-0’a getirdi. Maçın ilerleyen dakikalarında Bilecikspor Pazaryeri Spor’un kendi kalesine attığı gol ile durumu 3-1’e getirdi. İlerleyen dakikalarda başka gol sevinci yaşanmazken, maç 3-1ile sonuçlandı.

Maçta gergin anlar yaşandı

Maçın başından itibaren taraftarlar arasında gergin anlar yaşanırken,2’inci yarının ilerleyen dakikalarında maçın hakeminin üst üste yapmış olduğu hatalar yüzünden hakaretler havada uçuşmaya başladı.

Sahada yaşanan olumsuzluğun türbinlere yansıması çeşitli yorumları da beraberinde getirirken, Bilecikspor taraftarları Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’ın kendilerini tahrik edici hareketlerde bulunduğunu ve bu yüzden de gerginlik çıktığını belirttiler.

Diğer yandan Pazaryeri İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler taraftarlar arasında etten duvar örerek olayların büyümesini engelledi.

Editör: TE Bilişim