Pazaryeri’nde Mehmetçiğimize destek ve İdlip şehitleri için büyük katılımlı bir yürüyüş düzenlendi.

Pazaryeri Belediyesinin organize ettiği yürüyüş Belediye binası önünden başladı. Toplanan yaklaşık 2 bin kişi sloganlar eşliğinde ilçe şehitliğine kadar yürüdü.Saygı duruşu ve istiklal marşı akabinde din görevlileri tarafından dualar okunurken,topluca şehitler için gıyabi cenaze namazı kılınmasıyla yürüyüş sona erdi.

Yürüyüşe, Pazaryeri Kaymakamı Berker Çırak, Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Jandarma Bölük Komutanı İlhan Canseven, İlçe Emniyet Amir vekili İnan Kılıçoğlu,siyasi parti başkanları, il genel meclis ve belediye meclis üyeleri, sivil toplum temsilcileri, daire amirleri, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Pazaryeri halkı yine birlik ve beraberliğini göstermiştir”

Belediye Başkanı Tekin yürüyüş sırasında yaptığı konuşmada “Bu gün çok güzel bir gün, kahraman Mehmetçiklerimize destek şehitlerimize dua için tertiplediğimiz yürüyüşe Pazaryeri halkı yine birlik ve beraberliğini göstererek kendilerine yakışanı yapmışlardır. Duyarlı hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim