'Anadolu Buluşması-Yerel Medya 2021 Çalıştayı'na katılım sağlayan Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas basın mensuplarına Pazaryeri’nin meşhur bozasını ikram etti.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 'Anadolu Buluşması-Yerel Medya 2021 Çalıştayı'nın ikincisi, üç yıl aradan sonra 62 şehirden 270 basın mensubunun katımlıyla 'Yerel medya sorunları ve çözüm önerileri' adı altında gerçekleşti.

Yerel medya sorunları ve çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı toplantıda Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas katılımcılara Pazaryeri Bozası ikramında bulundu. Pazaryeri Bozası daha öncede tattıklarını dile getiren  Milletvekilleri Atilla Sertel ve Tuncay Özkan meşhur Pazaryeri Bozası’nın tadının mükemmel olduğunu bir kez daha yinelediler.Pazaryeri’nin Bozası’nın daha önce tadına bakmamış olan katılımcılar ise ilk defa içtikleri Boza’nın tadına doyamadıklarını belittiler.

Diğer yandan Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Elmas Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ile Vekiller ve katılımcılara Çukurören Biberi ile Osmaneli'nin Ayva ve Nar Lokumu'ndan da ikram etti.

Editör: TE Bilişim