Pazaryeri’nin sevilen ve iddialı adayı Tekin, yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri dolayısıyla çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçe halkıyla her fırsatta bir araya gelerek sorunlarını ve önerilerini dinleyen Başkan Adayı Tekin, bir kahvede düzenlenen halk toplantısıyla da projelerini açıklayarak halktan destek talep etti.

Konuşmasında ortak akıl vurgusu yaparak “ben yaptım oldu, ister kullanın ister kullanmayın” düşüncesine kesinlikle karşı olduklarını söyleyen Tekin, “Herhangi bir çalışma yapılacağı zaman gerekirse kapı kapı dolaşarak size soracağım” dedi.

İlçenin ihtiyacı olan ve gerçekleştirilmesi planlanan projelerden bahseden Tekin, “Pazaryeri Belediyemizin hasta nakil aracı yok. İhtiyacımız olduğunda biz de Bozüyük  veya Bilecik Belediyesi’nden istiyoruz. Teveccüh edildiğinde bizim dönemimizde; donanımlı, hemşiresi olan bir hasta nakil aracı ilçemize kazandırılacak. Kartlı su sayaçlarımız var. Mesai bitiminde suyumuz bitiyor, memur arıyoruz. Biz, çarşı meydanına bir kartlı su dolum cihazı yaparak bu sorunu çözeceğiz.Tescilli boncuk fasülyemiz var. Paketlenmesi, pazarlanması için çalışmalarımız olacak. Soğuk hava tesisi,şoklama, paketleme tesisimiz olacak.Üretimde, tarımda alternatif ürünler geliştirilmesi için Ziraat Odası, Tarım Kooperatif ile işbirliği yapacağız. İlçemizde ailecek zaman geçirebileceğimiz bir çay bahçemiz yok. Merkezi yürüme mesafesinde bir piknik alanımız yok. Biz bunların farkındayız ve eksikleri tamamlayacağız. Belediye binası üzerinde 25 yıllığına düğün salonu olarak tesis edilen bir alanımız var. Burasını kışın bir kafeterya olarak değerlendirmek istiyoruz.” Dedi.

İlçe halkının en fazla destek verdiği projelerden birisi de ilçe meydanı düzenlemesi oldu. Bir şehrin, ilçenin meydanları ile ünlü olduğunu fakat Pazaryeri’nde ün yapacak bir meydan dahi bulunmadığını söyleyen Tekin, “Meydan düzenlemesini de diğer hizmetleri de ilk önce size sorarak, sizin de fikrinizi alarak yapacağız. Çünkü bu ilçede sadece Belediye Başkanı veya Belediye Meclis Üyeleri yaşamıyor. Bu ilçede tüyü bitmemiş yetimin hakkı var. Ben bu tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirmeyeceğim. Ben yaptım oldu diyen değil, halk ile beraber olan bir belediye olacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim