Akşam saatlerinde Küçük Sanayi Sitesi çalışanları kuvvetli bir patlama sesiyle irkildi. Sesin geldiği oto lastik dükkanına gidenler yerde kanlar içinde yatan İsmail Kaya’yı (23) gördüler. Olay yerine hemen 112 ekipleri çağrıldı ancak ağır yaralanan genç için artık çok geçti.



Kaza meydana geldiğinde İsmail Kaya ustası Necmi Yılmaz’la birlikte tamir ettikleri kamyon lastiği şişiriyordu. O sırada dükkanın içindeki telefonu çaldı. Yılmaz, telefonla konuşmak için lastiğin başından ayrıldı. Tam o anda meydana gelen patlama İsmail Kaya’nın canına mal olurken, Necmi Yılmaz ölümden kıl payı kurtuldu. İşe yeni girdiği öğrenilen çırak İsmail Kaya, lastiğin jantının yüzüne sert şekilde çarpası ile olay yerinde yaşamını yitirdi. Talihsiz gencin ekmek teknesi mezarı oldu. Kazanın şokunu üzerinden atamayan usta Necmi Yılmaz emniyet güçlerine olayı güçlükle anlattı.


Askerden yeni geldiği ve Bursa Yenişehir nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen İsmail Kaya’nın yakınları olay yerine geldiklerinde gözyaşlarını tutamadılar. Kayanın cansız bedeni Bursa Adli Tıp kurumuna sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




Editör: TE Bilişim