Cafer Elmas

AK Parti Bilecik Belediye Başkanı aday adaylığı için en son başvuru yapan Bilecik’in sevilen ve sayılan işadamlarından Orhan Şişman, partinin çok önemli olduğunu fakat parti kadar kişinin kumaşının da önemli olduğunu ifade etti. Özdeşleşmiş olduğu Bilecik halkına hizmet etmek için bu yola çıktıklarını belirten Şişman, kişilerin kumaşına baktığını parti gözetmeksizin herkesin oyuna talip olduğunu söyledi. AK Parti’nin Bilecik’te durumunun çok iyi olduğunu ve seçimlerde en iddialı parti olduğunu da belirten Şişman, aday olsun olmasın her zaman Bilecik’e hizmet etmeye devam edeceğinin de altını çizdi.

Birlik ve beraberlik mesajı veren Şişman, “biz bir kardeşler topluluğuz. Kaç tane aday adayı olursa olsun hepimiz bir kardeşler topluluğuyuz. Bu milletin duasını almak istiyoruz. Allah’ın rızasını kazanmak istiyoruz. Bizim değerlerimizde, bizim inancımızda milletin efendisi içinde bulunduğu millete, topluluğa hizmet edendir. Bu seçimler sadece Bilecik’te bir Belediye Başkanını seçmek için değil, Dünya için, bölgemiz için, insanlık için, Türkiye için, ilimiz için çok önemli bir seçim. Hangi kardeşimiz çıkarsa çıksın canla başla çalışmaya hazır olmalıyız. Adaymışçasına, o kardeşimize il başkanımızın, ilçe teşkilatımızın emrine girip kapı kapı çalışmak zorundayız. Çünkü biz insanlığa geleceği vaad eden bir partiyiz” dedi.

Her partinin temsilcisinin projelerine de önem vererek değerlendireceklerini belirten Şişman, “Bilecik için kim taş üstüne taş koyuyorsa onun yanında oluruz ve ona gereken ilgiyi  göstermeyi  teşekkür etmeyi de kendimize borç biliriz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim