Önceki gün milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapan MHP’li Hüseyin Şensoy, başvurusu ve 7 Haziran süreciyle ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu. Ülkemizin çok kritik bir seçime doğru ilerlediğini belirten Şensoy, partisinin bir neferi olarak verilecek her türlü görevi üstlenmeye hazır olduğunu söyledi. Parti teşkilatının Bahattin Şeker’e verdiği desteği de değerlendiren Şensoy, kendisinin adaylık sıralaması konusunda hiçbir beklentisi olmadığını belirterek, Şeker’in siyasi tecrübesine ihtiyaçları olduğunun altını çizdi. 7 Haziran seçimleri için “köprüden önceki son çıkış” ifadesini kullanan Hüseyin Şensoy, ülkeyi rejim değişikliğine götürebilecek bu seçimde tüm partililerin tek yumruk olması gerektiğini söyledi. Şensoy şöyle konuştu:

“Partimin bir neferi olarak görev almaya hazırım”

“Bugün 18 Mart, Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günümüz. Ben öncelikle,  şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Dün Genel merkezimize aday adaylığı müracaatımı yapmış bulunmaktayım.  Ülkemize milletimize ilimize ve partimize hayırlar getirmesini diliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Bilecik’te 7 Haziran seçimlerine çok iddialı bir şekilde girmek istiyoruz. Bu süreçte iyi bir çalışma yapmak ve halkımıza kendimizi en iyi şekilde anlatmayı amaçlıyoruz. Ülkemizin geleceği için çok önemli bir seçim olan 7 Haziran seçiminde birinci parti olma niyetindeyiz. Yaşadığımız olumsuzlukların ortadan kalkması için ülkemizin Milliyetçi Hareket Partisi iktidarına ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Ben de buna en iyi şekilde katkı sağlamak adına, partimin bir neferi olarak görev almaya hazır olduğumu beyan ettim. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.”

“Bahattin Bey siyasetimizin duayenidir”

MHP Bilecik teşkilatının Bahattin Şeker’e verdiği desteği de değerlendiren Şensoy şunları söyledi:

“Sıra anlamında bir beklentim asla yok. Ben burada partime nasıl katkı sağlarım, oy oranımızı nasıl arttırırız, daha iyi oluruz düşüncesi içinde hareket ediyorum. Bunun dışında, Bahattin Bey bizim siyasetimizin duayenidir. Yaptıkları ortadadır. Kendinsin her zaman başımızın üstünde yeri vardır. Bilecik’in ona ve siyasi tecrübesine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bu yönden, partideki arkadaşlarımızın böyle bir açıklama yapması da yerindedir. Biz bir ekip halinde bu çalışmaları yapacağız. Ve en iyi sonucu almaya gayret edeceğiz. Bizim için burada asıl önemli olan, ülkemizle ilgili kaygılarımızın ortadan kaldırılmasıdır. 7 Haziran seçimlerini ülkemizi rejim değişikliğine götürebilecek bir seçim olarak görüyoruz. Ben ‘köprüden önceki son çıkış’ olarak görüyorum bu seçimi. Bu nedenle, kimsenin kimseye görüş ayrılığına düşmemesi ve birlik içerisinde çalışmalarımızı yürütmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle sıralamaya girip girmemek hiç önemli değil. Önemli olan takım halinde çalışılmak ve görevimizi en iyi şekilde yerine getirmektir. Ben bu duygu ve düşüncelerimle partimden aday adayı oldum.”

Editör: TE Bilişim