Mevcut AK Partili Belediye Meclis üyesinin AK Parti Gençlik Kolları görevine getirilmesi “AK Parti’de genç mi kalmadı?” yorumlarına neden oldu.

Her zaman gençlik kolları ile övünen ve seçimlerde, her platformda gençlerin öncülüğü çektiği gözlenen AK Parti’de  genç kalmamış gibi Meclis üyesi seçilen ve aktif AK Parti Belediye Meclis üyeliği yapan Muhammed Karadayı’ya AK Parti Gençlik Kolları görevinin de verilmesi manidar bundu.

Gençlik kolları olarak diğer partilerde daha aktif olduğu gözlenen Bilecik AK Parti’de gençlik kolları görevini yürütecek  genç kalmamış gibi Belediye Meclis üyesine Gençlik Kolları görevinin de verilmesi “AK Parti’de genç kalmadı mı?” yorumlarını beraberinde getirdi.

Bu atama ile son dönemlerde  partilerde iki görev alma furyasına AK Parti’de katılırken, bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde İYİ Parti İl Başkanlığı’na İl Genel Meclis üyesi Mehmet Yılmaz atanmıştı.

Yine ona keza CHP Kadın Kolları Başkanı Nurten Bilecikligil, Belediye Meclis üyesi adayı olmuş ve kazandıktan sonra hem Kadın Kolları Başkanlığı görevini, hem de Belediye Meclis üyesi olarak görevine devam etmişti.

Şimdi de AK Parti Belediye Meclis üyesi Muhammed Karadayı’ya AK Parti Gençlik Kolları görevi verildi. Bu atamalara parti tüzüğü olarak belki müsaade edilsede, etik olarak ne kadar doğru olduğu kamuoyu tarafından tartışılıyor ve yadırganıyor.

Editör: TE Bilişim