Emine Türksoy

İlimizin tanınan esnaflarından Arfettin Palacıoğlu geçtiğimiz Cumartesi günü Vadi Park’ta düzenlenen güzel bir düğün töreni ile kızını evlendirdi. Sakarya Barosu Avukatlarından Mahmut Çağrı Açılan ile dünya evine giren Sakarya Halk Sağlığı Müdürlüğü’nde Diyet ve Beslenme Uzmanı olarak görev yapan Mine Palacıoğlu’nun düğün törenine birçok bürokrat ve tanınmış esnaflar katıldı.

Bilecik Milletvekilleri Halil Eldemir, Yaşar Tüzün ve Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın da katıldığı düğün törenine katılamayan Bahattin Şeker de not göndererek çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı ve Mardin eski Milletvekili Gönül Bekin Şahkuzubey de törende yerini aldı.

Yaklaşık ikibin kişinin katıldığı düğün töreninde İl Müftüsü Necati Akkuş, konuşma yaparak gençleri çıktıkları bu yolda yalnız bırakmadı. Akkuş’un konuşmasından sonra Arfettin Palacıoğlu misafirlerine teşekkür etmek için kısa bir konuşma yaptı. Palacıoğlu’nun konuşmasının ardından yemek ikramı ile düğün töreni devam etti. Yaklaşık dört saat süren düğün törenine katılan misafirler huzurlu bir ortamda sohbet etme imkanı buldu. Biz de Yarın Gazetesi olarak genç çifte bir kez daha mutluluklar diliyoruz.

Editör: TE Bilişim