Özel öğrencilerin rehabilite ve adaptasyon konularında yardımcı olmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, öğrencileri Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can da yalnız bırakmadı. Özel öğrencilerle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Can, çocukların yaşadığı  büyük mutluluk ve heyecana da  ortak oldu.

Bilecik Belediyesi olarak öğrencilerleri farklı etkinliklerde buluşturarak onlara kaliteli zamanlar geçirtmek için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Nihat Can, “ Öğrenci kardeşlerimizi yalnızca bu etkinlikte değil farklı etkinliklerde de her zaman görmek istiyoruz. Bu kapsamda bize destek veren Vadi Park Eğlence Merkezi İşletmecisi Salih Bey’e de çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizi İki haftada bir buz pistinde ağırlayacağız. Onların mutluluğu bizi daha çok mutlu ediyor.Belediye olarak bu kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız” dedi.

 Buz pistine hayatlarında ilk kez ayak basan öğenciler, renkli görüntülere sahe oldu. Ayakta durmakta zaman zaman güçlük çeken öğrenciler, öğretmenlerinin yardımıyla eğlencelerine kaldıkları yerden devam ettiler.  Kendilerine bu imkânı sağlayan Belediye Başkanı Nihat Can’a teşekkür eden öğrenciler, buz pistinde çok eğlendiklerini ve tekrar gelmek istediklerini ifade ettiler.

Editör: TE Bilişim