Sakaryalı girişimciler tarafından Bilecik’e yapılacak özel hastane için gerekli imar planı değişikliği, geçtiğimiz gün gerçekleşen Bilecik Belediye meclisi toplantısında görüşüldü ve oy birliğiyle kabul edildi.

Bahçelievler Mahallesi, Türkmeneli Caddesi ve Kardeşlik Anıtının arkasında, Ergün evlerinin yanında bulunan boş arsada, 309 ada 161, 169, 174, 175, 232, 280 ve 281 numaralı parseller hakkında istenen imar planı değişikliği, geçtiğimiz ay meclis üyelerinin oybirliğiyle imar komisyonuna havale edildi. Komisyonun gerekli incelemeleri yapmasının ardından Şubat ayı toplantısında görüşülen komisyon raporu, meclis üyelerinin oybirliği ile kabul edildi ve özel hastanenin inşaatına başlanması için yasal bir engel kalmadı.

Daha önceki haberlerimizde belirttiğimiz gibi, hastanenin hizmete girmesi için 1 yıllık süre bulunuyor. Sakaryalı girişimciler tarafından açılacak ve 10 doktorun hizmet vereceği özel tıp merkezinde kadın doğum, çocuk, genel cerrahi ve fizik tedavi başta olmak üzere ana branşların tümü olacak. 

Editör: TE Bilişim