Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen gösteride, anaokulu ve ilkokul öğrencileri öğretmenleri ile birlikte büyük beğeni toplayan dans gösterilerini sundular.

Programın açılış konuşmasını yapan Okul Kurucusu Saadet Güzel, “Biz öğretmenler gelişiminize etki eden faktörlerin en etkilisiyiz. Bunun  bilincinde olarak birlikte çalıştığımız süre içerisinde sizlere en iyi, em doğruyu en güzelini vermeye çalıştık. Sizinle yorulup yine sizin tatlı bakışlarınızla dinlendik. Her insanın bir değer olduğu inancı içerisinde yeteneklerini ortaya çıkartıp geliştirmeye gayret ettik.

Esas olan bireyin kabiliyetine göre yön verip üretkenliğini sağlamaktır. Bu inançla eğer hayatınıza bir pencere açıp temelinize birkaç damla su, ufkunuza bir tutam ışık olduysak ne mutlu bize. Sizleri bu duygularla birer çiçek tohumu olarak  ülkemin ve dünyanın tüm semalarına serpiyorum. Düştüğünüz her yerde sevgiyi, saygıyı, kardeşliği  ve barışı yeşertiniz. Sizleri güzel ve yararlı işlerde görmek emeğimizin semeresi olacaktır. Tüm yaşamınızın değerli ailelerinizle bilikte sağlıklı, başarılı ve mutlu geçmesini diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Dans gösterilerini sunan öğrencileri aileleri de yalnız bırakmadı. Büyük beğeni toplayan gösteride aileleri de çocuklarını bol bol alkışlayarak destekledi.

Editör: TE Bilişim