Bilecik’te 7 yıldır eğitim öğretime hizmet eden Özel Edebali  Koleji öğrenci, öğretmen ve velileri ile bir araya gelerek İlköğretim Haftasını coşkuyla kutladı.

Özel Bilecik Edebali Koleji ; her yıl eğitim ve öğretim faaliyetlerinin başlaması ile kutladığı İlköğretim Haftası programını bu yıl da okul bahçesinde tüm öğretmen, öğrenciler, veliler, okul kurucusu Saadet Güzel ve  eşi Özgür Güzel’in katılımıyla gerçekleştirdi.

Programın sunuculuğunu okulun 3/A sınıfı öğrencilerinden, Miray Gezer yaptı.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı  ile başladı. Günün anlam ve önemine yönelik konuşmasını Okul Müdürü Erkan Evren yaptı. Konuşmasında, Özel Bilecik Edebali Şehir Koleji’nin Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkemizin milli ve manevi değerlerine saygılı, sorgulayan, üreten, çağın gerektirdiği donanımlara sahip, hayata sevgi ile sıkı sıkı bağlı bireyler yetiştirmenin önemine değinirken, eğitim öğretim döneminin başarılarla dolu olmasını diledi. Ardından okul kurucusu Saadet Güzel, Kanguru Matematik Yarışmasında Türkiye 27.si  Olan 3/A sınıfı öğrencilerinden Miray Gezer’e madalya ve hediyesini takdim etti.

Program daha sonra okulun2/A sınıfı öğrencilerinden Meryem Doğru ve Rüya Yıldırım’ın şiirlerini okumasıyla devam etti. Hemen ardından okulun 1/A sınıfı öğrencileri oryantasyon döneminde hazırladıkları “Okula Başladık” adlı şarkıyı seslendirdi. Ardından program Edebali Koleji velisi ve Bilecik’in sevilen seslerinden olan Murat Durmaz’ın mini konser dinletisi ile son buldu.


 

Editör: TE Bilişim