İtfaiye çalışanları tarafından memnuniyetle karşılanan ziyarette her iki okul öğrencileri itfaiyeci ağabeylerinin haftasını kutlayıp çiçek takdim etti.

İtfaiye çalışanları; görevlerinin neler olduğunu, acil durumlarda ne yapılması gerektiğini, çocukların nelerden uzak durması gerektiğini ve kullandıkları alet ve ekipmanlarını tanıttı.

Çok samimi ve misafirperverlikle geçen ziyarette öğrenciler tazyikli su tutarak ayrı bir heyecan yaşadı.

Ziyaretin sonunda itfaiye çalışanları , Özel Edebali Eğitim kurumlarına ait okulların öğrencilerine çikolata ikram etti. İtfaiyeciler, öğrenciler giderken  ziyaretlerinden dolayı siren çalarak teşekkür etti.

 Diğer yandan her iki okulun da kurucusu  olan  Saadet Güzel, “Her türlü yangın ve afette vatandaşların yanında olan, yeri geldiğinde canlarını hiçe sayarak müdahale eden itfaiyeci arkadaşların haftasını kutluyor, bu kutsal mesleği icraa ederken şehit olan itfaiyecilerimize rahmet diliyorum. Gösterdikleri ilgi, alaka için  verdikleri eğitim için Bilecik İtfaiye Müdürü Fatih Zeyhan Bey ve bütün itfaiye çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerinde bulundu.

Editör: TE Bilişim