Bilecik’te Eğitim ve öğretime iddialı bir giriş yapan Özel Çocuk Akademisi Anaokulu Okulumuz Temiz Belgesi almaya hak kazanırken, okulun kurucusu Arzu Aslan hijyen şartlarına uyduklarını ve bunun belgelendirmek için TSE’ye müracaat ettiklerini ve bu paralelde 'Okulum Temiz Belgesi' almaya hak kazandıklarını belirtti.

“Sayın Valimiz Bilal Şentürk’ün ‘eğitimde mihenk taşı olacağına inanıyorum’ sözlerinin şevkiyle hijyen şartlarımızı en üst düzeye çıkartarak Bilecik ilk Okulum Temiz belgesini aldık.” diyen Arzu Aslan konuşmasının devamında, "bu işin mutfağından geldim ve kendimde 2 çocuk annesi olarak çocukların bulunduğu ortamın temizliği, çocuklar için hazırlanan yemekler ve eğitimde kalitenin sürekli olarak yüksek tutulması gerekmektedir.

Velilerimin desteğiyle başladığım bu işte pandemi sürecinin bir an önce bitmesini ümit ediyorum. Okulumuzu Pandemi sürecine uygun olarak dizayn ettik. Okulumuzun tamamını aspiratör havalandırma sistemiyle donatıldı. Bu sistem belirli zaman aralıklarında içerideki havayı emerek dışarıya atmaktadır. Okulumuzun tüm yer zeminleri silinebilir yumuşak mat ile kaplandı. Hijyeni, temizliği, havalandırma sirkülasyonunu ön plana çıkarttık.Sağlık Bakanlığı,MEB ve TSE’nin şartlarını yerine getirdik,Fiziki imkanlarımız yeterli, 850 m² alanda 140 kontenjanlı;7 derslik ve 125 m² kapalı oyun mekanıyla hizmet veriyoruz Marmara Bölgesinde anaokulu olarak taban alanı en büyük okullardan biriyiz.Eğitimin tek bir katta veriliyor olması sebebiyle merdiven dezavantajımız bulunmamaktadır.Çocukları çok seviyoruz onlara sevgimizi katacağımız güzel vakit geçireceğimiz zamanları arzu ederek, Yavrularımızın “Şefkatin minik kalplerle buluştuğu noktaya” güven içinde gelmelerini istiyoruz.” dedi .

Editör: TE Bilişim