Bilecik Sınav Kolejinde eğitim öğretim gören öğrenciler, karnelerini alarak yaz tatiline başladı.

Bilecik Sınav Koleji kurucusu Ahmet Kolağası, tüm öğrencilere iyi bir tatil dönemi geçirmelerini dileyerek, “Öğrencilerimiz iyice dinlensinler ama bol bol kitap okumayı da ihmal etmesinler.” dedi.

Bilecik Sınav Kolejinde özellikle ilk kez karne alan 1. sınıf öğrencilerinin heyecanlı oldukları gözlenirken, birçok veli de aynı heyecanı çocuklarıyla birlikte paylaştı.

Bilecik Sınav Koleji kurucusu Ahmet Kolağası, 2020-2021 eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamladıklarını ve öğrencilerin yaz tatili boyunca dinlenmeyi hak ettiklerini belirtti. Kolağası, “Tüm öğrenciler elbette dinlenmeyi çok hak ediyor tüm yılın yorgunluğunu dinlenerek gidermeye çalışacaklar. Bu onların en doğal hakkı. Öğrencilerimiz, arkadaşlarıyla vakit geçirecek, oyun oynayacak ama onlara önerim dinlenirken, bol bol kitap okumaları olacak.” dedi.

Kolağası ayrıca eğitim öğretimde emek sarf eden değerli öğretmenlere ve pandemi sürecinde gerek uzaktan eğitimde gerekse yüz yüze eğitimde her daim öğretmenin ve öğrencilerin yanında destekçi olan velilere teşekkürlerini iletti.

Editör: TE Bilişim