2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Bilecik Özel Sınav Koleji Anaokulu öğrencileri 4, 8 ve 12. sınıf öğrencileri kep atıp mezun olurken yeni hayatlarına başlamanın coşkusunu yaşadılar.

 

Özel Bilecik Sınav Koleji’nde anaokulu, 4, 8 ve 12. Sınıf öğrencilerine mezuniyet töreni düzenlendi.  Mezuniyet töreni ailelerin de yoğun katılımlarıyla Bilecik Sınav Koleji Anaokulu bahçesinde masalsı bir atmosferde coşkuyla gerçekleştirildi.

 

Törende öğrenciler teker teker sahneye çıktı. Okul kurucusu Ahmet Kolağası'nın konuşması ile devam eden törende okulun Anadolu Lisesi, ortaokul ve ilkokulunda ilk üçte dereceye giren isimlerine plaketleri takdim edildi.  Ardından okulun Anadolu Lisesi birincisi Ebrar Kar ve ortaokul okul birincisi Kıvanç Onat Alim’in yaş kütüğüne isim künyeleri çakıldı.

Mezun olan öğrencilere okul öğretmenleri mezuniyet belgelerini vermesi sonrası kep atma törenine geçildi. Konfeti yağmuru altında kep atan öğrenciler, coşku ile okullarına veda ederek, yeni hayatlarına başlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşadılar. Okul kurucusu Ahmet Kolağası'nın öğrencileri tebrik etmesiyle birlikte program sona erdi.

Editör: TE Bilişim