İki ay önce hizmete giren Osmanlı Mantıcısı, lezzetli yemekleri ve güler yüzlü servisiyle Bileciklilerin uğrak noktalarından biri oldu. Ev tipi mantı, suböreği ve gözleme yiyebileceğiniz lokantada, tüm yiyecekler en doğal haliyle müşterilere sunuluyor.

Osmanlı Mantıcısı, hizmete girdiği günden bu yana Bileciklilerin beğenisini kazandı ve tercih edilen lokantalardan biri olmayı başardı.

İhsan Özer’in işlettiği lokantada her şey en doğal ve lezzetli haliyle hazırlanıp müşteriye sunuluyor. Adından da anlaşılacağı gibi lokantanın en gözde yemeği mantı. Maharetli hanımların hazırladığı mantıyı yiyenler Osmanlı Mantıcısı’ndan vazgeçemiyor. Lokanta’da etli ve nohutlu olmak üzere iki çeşit mantı yemek mümkün.

Osmanlı Mantıcısı’nın bir diğer iddialı yemeği ise su böreği. Hazırlaması oldukça zahmetli olan su böreği, lokantada aynı evde yapıldığı şekliyle yapılıp müşterilere servis ediliyor. Osmanlı Mantıcısı, ağzının tadını bilen herkesi su böreğini denemeye çağırıyor.

Osmanlı Mantıcısı’nda yiyebileceğiniz bir diğer yemek ise gözleme. Ama bu gözleme başka gözleme. Gözlemenin hamuru siz sipariş verdikten sonra açılıyor. İhsan Bey, sadece gözleme hamuru açmak için bir makine almış iş yerine. Hamur taze, içindeki malzeme taze, yapan hanımlar da maharetli olunca değmeyin o gözlemenin lezzetine…

Lokantada tatlı olarak, ekmek kadayıfı, kabak tatlısı ve sütlaç bulunuyor. Tamamen kendi üretimleri olan tatlılar da yemekler kadar lezzetli.

Osmanlı Mantıcısı’nda ayrıca, kara fırında odun ateşiyle pişmiş doğal köy ekmeği ve günlük köy yumurtası bulmak mümkün. Doğal lezzetlerin tadına varmak isteyenler için, Osmanlı Mantıcısı, Gazipaşa Mahallesi, Ahmetbey Sok, No:24’te hizmetinizde. Telefonu; 2128691








Editör: TE Bilişim