BAKAN DÖNMEZ, OSMANELİ YÖNETİCİLERİNİ AĞIRLADI

Bakan Dönmez ile gerçekleşen ziyarette Osmaneli’nin enerji yatırımları değerlendirildi. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Şahin, “Doğalgazda tamamlanan yatırımlar sonrası kalan bir kaç evin ve spor salonunun da bitirilmesi.Şehir içi Bölünmüş yolun orta refüj aydınlatılması,yeni trafo taleplerimiz,yer altına alınacak hatlar,kavşak aydınlatmaları vb konuları değerlendirdik. Enerji Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'e Osmaneli için her zaman konularımıza ve yatırımlarımıza verdiği destekler için teşekkür ediyoruz.”dedi.

SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI ELDEMİR’DEN OSMANELİ’NE MÜJDELİ HABER

Heyet, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i de makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette hastanede yapılan yeni yatırımlar ve doktor atamaları görüşüldü.

Başkan Şahin, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “birlik ve beraberlik içinde Osmaneli hedefleri için çalışıyoruz. Milletvekilimiz Halil Eldemir döneminde çok güzel hizmetleri Osmaneli'ye kazandırmıştık. İnşallah bu dönemde de Milletvekilimiz Selim Yağcı ile bu hizmetleri dahada arttıracağız. Sayın Bakanımızla Devlet Hastahanemizin yatırımlarını değerlendirdik.İlçe Başkanımız, İl Genel Meclisi Üyemiz, Başkan Yardımcımızla sağlık alanında Osmaneli ihtiyaçlarını görüştük.

Osmaneli Devlet hastahanemize 9 yeni doktor atandı.Önümüzdeki günlerde 9 yeni doktorumuz  saha Osmaneli de Selahattin Çetintaş Devlet Hastahanemizde göreve başlayacak. İlçemize hayırlı olsun. Toplum Sağlığı Merkezimizin ihalesi tamamlandı. Belediyemizce sağlanan arsa üzerinde eski karpuz pazarında inşaatına başlıyoruz. Hastahanemizde eksik ekipmanları Bakanımız gönderecek.

Osmaneli’de her şeyi hedeflerimize uygun ve plânlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Birlik ve beraberliğimiz en büyük gücümüz. Bakanımız Halil Eldemir’e Osmaneli'ye hizmetleri için çok teşekkür ediyoruz. Bugün de müjdeli haberlerle Osmaneli'ye dönüyoruz.” İfadelerine yer verdi.

POYRAZ, “OSMANELİ TARIM ALANINDA LOJİSTİK BİR MERKEZ OLACAK”

Osmaneli heyeti, son olarak Tarım ve Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü olan Fahrettin Poyraz’ı ziyaret etti.

Milletvekilliği döneminde Bilecik ve Osmaneli için büyük katkılar sağlayan Poyraz’ın desteklerine devam ettiğini belirten Başkan Şahin, Poyraz ile Osmaneli Belediyesi'nce yapılmakta olan hal tesisinin 12 ay boyunca faal tutacak yatırımlar hakkında istişare ettiklerini dile getirdi.

Genel Müdür Doç. Dr. Fahrettin Poyraz ise;"Özellikle Tarım Kredi Kooperatifleri olarak anlaştığımız Migros ve Carfursa dahil büyük marketlere tarımsal ürünlerin ulaştırılmasında Osmaneli büyük avantaj. İstanbul'a yakınlığı,Bursa-Osmaneli YHT hattının Osmaneli den bağlanması ilçemizi ulaşımda çok avantajlı kılıyor.Kurmayı planladığımız Lojistik depolar,soğuk hava depoları ve paketleme tesisleri için Osmaneli tarım alanında lojistik bir merkez olacak.Osmaneli de var olan Tarım Kredi Binamızı Osmaneli Belediyesinin kurduğu Hal alanına taşıyarak 12 ay boyunca burada hareketlilik sağlayabiliriz.Osmaneli deki bu tesislerle Çin,Rus pazarları için yapmakta olduğumuz girişimleri bu yöreden temin edeceğimiz ürünleri Yenişehir hava limanı ve Gemlik Limanı üzerinden bu ülkelere sevk ederek büyük bir pazar yaratabiliriz.” Dedi.

Ziyaretin sonunda  Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Doç. Dr. Fahrettin Poyraz'a teşekkür eden Başkan Şahin, “tarımda çiftçilerimize destek olmaya,ürünler için pazarlama ve pazar sorununu çözmeye odaklandık. Sayın Genel Müdürümüzün de destekleriyle tarım alanında yöremizin ürünlerini çok daha rahat değerlendirebiliriz.”dedi.

Editör: TE Bilişim