İstanbul Üniversitesi Muhasebe Enstitüsü'nün, Bilecik Smmmo ve Osmaneli Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirdiği “Eğitimde Vak’a Metodu Çalıştayı” sona erdi.

 

14 Üniversiteden 40 değerli akedemisyenin katıldığı çalıştay Osmaneli ilçesinde gerçekleştirildi. Çalıştaya İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Pekdemir ve Muhasebe Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Göksel Yücel tarafından yönetilen çalıştay “Eğitim Turizmi” açısından da ilimize ve ilçemize değer kattı.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin çalıştaya ilişkin yaptığı açıklamadı: “Osmaneli Eğitim Turizmin de tercih edilen kent konumuna geldi. Önümüzdeki günlerde yeni toplantılarla ilçemiz değer kazanmaya devam edecek. Çalıştay da emeği gecen ve onurlandıran Akademisyenlere, Yöneticilerimize, Rektörümüze, Valimize, Belediye Meclis Üyelerimize, İlçe Başkanımıza, İl Genel Meclisi Üyemize ve çalışanlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Vak’a Çalıştayı’na Vali Süleyman Elban, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof Dr İbrahim Taş, İşletme Bölüm Başkanı Prof Dr İsa İpcioğlu, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri,Bilecik Smmmo Başkanı Süleyman Kıral ve Belediye yöneticileri katıldı.

Gerçekleştirilen  çalıştay Osmaneli gezisi ile sona erdi.


Editör: TE Bilişim