Osmaneli’nin genç iş adamlarından Coşkun Seyyar, yerel seçimler sonrasında AK Parti İlçe Teşkilatında yaşandığı iddia edilen kan kaybına ilişkin çeşitli açıklamalarda bulundu.

Yıllarca AK Parti’ye hizmet etmiş olan Osmaneli’nin sevilen işadamı Coşkun Seyyar, AK Parti Osmaneli ilçe teşkilatına yönelik getirmiş olduğu eleştirilerde şu ifadelere yer verdi:

“Osmaneli’nde yerel seçimlerde kan kaybeden Ak parti daha çok mu yıpranmak yıpratılmak isteniyor? Bilecik’te Ak Parti’nin kalesi olan Osmaneli yanlış ilçe başkanı, yanlış yönetim kurulması yüzünden ciddi anlamda yıpranmışken şuan tekrar ilçe başkanı ve yönetim kurulma aşamasındayken ve son düzlüğe girildiğinde yapıcı ve toparlayıcı değil daha çok birilerinin adamı olan isimler duyuyoruz.

Bu dönemlerde çok fazla bilgi kirliği olabiliyor, gerçekçiliği olmaya bilir fakat bu şekilde olursa Ak Parti eski haline geleceği yerde daha da kötüye gitmesi kaçınılmaz. Bizlerin merak ettiği; siz Osmaneli’nde Ak partiyi toparlayıp eski halinden daha güzel bir hale getirmeyi mi, yoksa komple bitirmeyi mi istiyorsunuz? Dün bu partinin altını oyup zarar verenler, bu gün yine yönlendirebilecekleri adamları bulup altın tepside sunmaya kalkıyor.

Yıpranmış, eskimiş isimler gerek Osmaneli halkının gerek bu partiye kayıtsız şartsız destek vermiş parti üyelerinin rahatsız olduğu ve partiye zarar veren kişiler getirilirse büyük tepkiler toplayacağını ve partiyi bu dönemde yerle bir yapacak ilçe başkanı istemiyoruz. Eğer sizlerde kendi menfaatlerinizi bırakıp REİS gibi mücadele vermiş olsaydınız şuan il de nede ilçelerde bu kayıpları yaşamazdık. Bizler, hiç bir beklentisi olmadan ilk gibi ilçemiz için mücadele vermeye devam ediyoruz. Konumunuz ne diye soran olursa, ‘esnaf ve ticaret adamı olarak yıllardır ilçemin üreticisine ve halkına gönülden hizmet etmiş olan her düşenin yanında olan bu ilçenin vatandaşıyız.’ Sizler gibi ne ego nede koltuk sevdamız olmadı, eğer olsaydı bizden iyi kimse yapmazdı.

Editör: TE Bilişim