Osmaneli ilçesinin yetiştirdiği önemli işadamlarından Levent Bulgurcu, ilçeye yapacağı yatırım için Belediye Başkanı Münür Şahin ile görüşerek Osmaneli Belediyesi sanayi parsellerinde başlayacakları yatırım için hazır olduklarını ifade etti.

Osmaneli Organize Sanayi Bölgesi’nde aldığı arsa içinde akaryakıt alanında ilçeye yatırım yapacak olan Levent Bulgurcu için sanayi parsellerinde gerekli değişiklikler yapılarak, yatırım için her şeyin uygun hale getirildiği öğrenildi.

Osmaneli Belediye Başkanı Şahin, MEPSAN A.Ş.’nin sektöründe çok iyi konuma geldiğini söylerken, değerli iş adamı Bulgurcu’nun yüksek teknoloji içeren ürünler üretecek tesisi Osmaneli’de kuruyor olmasından ve yatırıma hemen başlama kararlarından dolayı memnuniyetini ifade etti.

“Yatırıma her türlü desteği vereceğiz”

Başkan Şahin ilçeye yapılacak olan yatırım hakkında, “yatırımın başlamasına günümüzün koşullarını da düşündüğümüzde çok mutlu olduk. Yatırımın süratle ve de mümkünse yarın başlaması için her türlü desteği vereceğiz. İnşallah farklı yatırımcıları da Osmaneli ilçemize getirme konusunda sanayicimiz, hemşerimiz Levent Bulgurcu kardeşimiz çevresiyle destek olacak.

MEPSAN A.Ş. ile Türkiye’de ve Dünya da marka haline gelen değerli kardeşimiz Levent Bulgurcu’nun faaliyetleri hakkında kısa bir bilgi verelim:

1992 yılında Konya’da yerel bir servis şirketi olarak kurulan MEPSAN, ilk akaryakıt dispenser üretimini 1993 yılında gerçekleştirdi. Büyüyen iş hacmiyle birlikte 1997 yılında 1.000 m²’lik ikinci üretim alanına, 2000 yılında ise halen operasyonlarını sürdürdüğü mevcut üretim tesisine taşındı.

2005’te yönetim birimlerini, gelişen iş portföyü ve uluslararası büyümesine paralel İstanbul’daki yeni Genel Merkez binasına taşıdı. 2007 yılından başlayarak büyümesi ivme kazanan MEPSAN kısa sürede üretim alanını 2.500 m2’den 45.000 m2’ye, çalışan sayısını 300’e çıkardı; operasyonlarıyla 30 ülkeye yayılan ve yerel pazar liderliğini ele geçiren bir konuma ulaştı.

“Alternatif otomotiv yakıtlarında öncü olmak istiyoruz”

MEPSAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bulgurcu, şirketi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Dünyanın en büyük yakıt istasyonu ekipmanı üreticilerinden biri olmak bize yetmiyor, dünyanın lider yakıt istasyonu çözüm markası olmak, geleceğin istasyonunu hayalden gerçeğe dönüştürmek, alternatif otomotiv yakıtlarında öncü geliştirmeler yapmak istiyoruz. Sektörümüzün yerel liderliğinden sektör geleceğinin global liderliğine doğru emin adımlarla yürüyoruz.

Yenilikçiliği, sürdürülebilir başarının olmazsa olmazı olarak gördük ve en güçlü farklılaşma alanımızı bunun üzerine inşa ettik. Tasarım yeteneğimizi, mühendislik birikimimizi, üretim gücümüzü, sürdürülebilirlik önceliklerimizi ve geniş çözüm yelpazemizi de bunun yanındaki temel değerlerimiz olarak belirledik. Osmaneli’nde yapacağımız yatırımla teknolojik olarak farklı bir alana gireceğiz. Teknolojiyi çok önemsiyoruz ve yapacağımız yeni yatırımla bir yerde teknolojiye yatırımı da başlatmış oluyoruz. Osmaneli Belediyesi’nin yatırım kararımızdan bu yana gösterdiği ilgi ve desteğe teşekkür ediyoruz” dedi.

“Osmaneli için hayırlı olsun”

Belediye Başkanı Münür Şahin, “değerli kardeşimiz sanayicimiz Levent Bulgurcu’ya ilçemize yapacağı yatırımlar için teşekkür ediyor ve hemen yatırıma başlamasından memnuniyet duyuyoruz. Osmaneli Belediyesi kendisine her konuda yardımcı olmayı sürdürecektir. Yatırım Osmaneli için hayırlı olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim