31 Mart seçimleri için AK Parti’den yeniden aday gösterilmeyen fakat Osmaneli halkının yeniden aday olmasıyla ilgili yoğun isteğine karşı, her şeye rağmen  halkının yanında olduğunu bir kez daha göstererek seçimlere Bağımsız Aday olarak girme kararı veren Münür Şahin’in adaylığı halk arasında büyük coşku yaratırken, Başkan Şahin de ziyaretlerinde sevgi seline ile karşılanıyor.

Geçtiğimiz Cuma günü Osmaneli’de kurulan pazarda yaklaşık 100 kişilik bir grupla seçim çalışmaları kapsamında esnaf  gezisi yapan Başkan Şahin’e halkın da büyük ilgi gösterdiği görüldü. Başkan Şahin’i bağımsız aday olarak görmenin memnuniyetini yaşayan coşkulu kalabalık, sevincini  kendilerini ziyaret eden Başkan Şahin ile de paylaştı. 5 yıllık dönemde ilçede yapılan büyük yatırımların  ve çalışmaların  Başkan Şahin ile beraber devam etmesi gerektiğini belirten vatandaşlar, bunun için de Başkanlarının daima arkalarında olduklarını gösterdiler.

İlçesinde  çok sayıdaki kişiden destek gören Başkan Şahin, vatandaşlarla tek tek sohbet ederek, duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti. Halkın istediğini her zaman önceliği olarak gördüğünü dile getiren Başkan Şahin,  Osmaneli halkının takdiri ile göreve başladıkları ilk günden bu yana, bir çok projenin hayata geçmesinde ve örnek belediye olmasında aktif rol alarak Osmaneli’ni geleceğe taşıyan belediye personelinin özverili çalışmalarını dün olduğu gibi bugün de sürdüğünü belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde gelişmesini sürdüren bir Osmaneli hedefi ile yeniden yola çıktıklarını kaydetti.

Editör: TE Bilişim