JANDARMAYA HABER VERDİLER
Olay sabah saatlerinde Sakarya İznik kara yolunda Osmaneli Ericek Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Sabah saatlerinde Sakarya İznik Kara yolu kenarında bir ağacın altında çalılıkların içinde kanlar içinde yerde yatan biri erkek biri kadın iki kişiyi gören vatandaşlar Jandarmaya haber verdi.



122 EKİPLERİ SEVK EDİLDİ
Olay yerine Osmaneli, Pamukova İlçe Jandarma ekipleri ile 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen 112 ekipleri Sakarya İznik kara yolu Ericek Mahallesi yakınlarında yol kenarında çalılıkların içinde vücudunun çeşitli yerlerinde bıçaklanarak kanlar içinde kalan bir erkekle bir kadının yerde yattığını gördüler. 112 ekipleri vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbeleri ile defalarca bıçaklanan 30 yaşlarındaki erkeğin öldüğünü belirlerken, yanında yine bıçak darbeleri ile yatan kadının ağır yaralı olduğunu tespit ederek 112 ambulans ile önce Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesine daha sonra Bilecik Devlet hastanesine kaldırdılar.



SAVCILIK SORUŞTURMASI
Jandarma ve olay yerine gelen Osmaneli savcısının yaptığı soruşturmada vücudundan aldığı bir çok bıçak darbesi ile ölen kişinin Bilecik’in Osmaneli İlçesinde yaşayan 30 yaşlarındaki Ozan Rüzgar’a ait olduğunu, yaralı kadının ise 28 yaşlarında Bediha S. olduğunu tespit ettiler.



YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI
Olay yerine Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz ve Sakarya İl Jandarma Komutan Yardımcısı Yüksel Gürfiliz gelerek incelmelerde bulunup olayla ilgili yetkililerden bilgi aldılar.

SORUŞTURMA BAŞLATTI
Osmaneli Cumhuriyet Savcılığı ve Jandarma ekipleri bıçak darbeleri ile öldürülerek yol kenarına bırakılan Ozan Rüzgar’ı öldüren fail veya failler il bıçakla ağır yaralanan Bediha S.’nin fail veya faillerini yakalamak için çok yönlü soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilişim