5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında Bilecik Valiliği ve Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan program münasebetiyle Osmaneli'de doğa yürüyüşü etkinliği yapıldı.

   Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliği Osmaneli Belediyesi sponsorluğunda, 1308 Osmaneli Belediyespor ODAK rehberliğinde Belenalan Köyü ile Dereyörük Köyü arasında yer alan parkurda gerçekleştirildi. Osmaneli’nin eşsiz tabiatında yapılan doğa yürüyüşü etkinliğine başta Bilecik Vali Yardımcıları Hıdır KAHVECİ ve Burhan TERZİOĞLU, İlçe Kaymakamı Edip ÇAKICI, Çevre ve Şehircilik Müdürü Murat AKAT, İl Halk Sağlığı Müdürü Ömer BALCI olmak üzere BİDOS (Bilecik Doğa Sporları) grubu  İl Halk Sağlığı müdürlüğü,Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personelleri ve çok sayıda katılımcı dahil oldu.

    Belenalan köyünden Dereyörük köyüne, yeşilin binbir tonu ve kuş cıvıltıları arasında Göksu Nehrinin kıyısında yapılan 8 km’lik yürüyüşten sonra Dereyörük kamp merkezine varıldı. Burada misafirler için hazırlanan ikramlıklar servis edilirken ilçemizin yerel sanatçılarından Burak ÇAKMAK, Uğur PALA ve Berkay DENİZ misafirlerimize güzel bir canlı müzik ziyafeti hediye etti.

    5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebetiyle ilçemizin nezih doğasını tercih ve ziyaret eden misafirlere teşekkür edildi.









Editör: TE Bilişim