AK Parti’den Belediye Başkan Adayı gösterilmemesinin ardından “Osmaneli en derse o” sloganıyla yola çıkan ve ilçe halkının büyük desteğini alarak Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Münür Şahin, ilçede bir ilki başararak Bağımsız Belediye Başkanı oldu.

Kesin olmayan seçim sonuçlarına göre Osmaneli Belediye Başkanı Bağımsız Münür Şahin oldu. Sandıkların açılmasının ardından Osmaneli zafer kutlamalarına başladı. Kutlamalara çok sayıda kişinin katıldığı görülürken Başkan Şahin ilk açıklamasını gazetemize yaptı.

Başkan Şahin açıklamasında “Osmaneli’de yorucu bir süreci geride bırakıyoruz. Osmaneli halkına çok teşekkür ediyorum çünkü çok farklı bir süreç yaşadı Osmaneli. Özellikle benim aday gösterilmeme sürecinin ardından Osmaneli halkının beni sahiplenmesi, aday olmamı sürekli istemesi ve en sonunda benim adaylığımı açıklamamla beraber farklı bir süreç başlamıştı. Allah’a şükürler olsun ki bugün güzel bir sonuç alarak Osmaneli’de belki bir ilki gerçekleştirdik. Osmaneli’de tüm siyasi partilerin destekleriyle bağımsız aday olarak seçimi kazandık. İnşallah bundan sonra ilk dönemimde olduğu gibi bu süreci devam ettireceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim