Osmaneli'nin çehresini değiştirecek 4 km uzunluğundaki bölünmüş yol ve çevre düzenlemesi çalışmaları hızla devam ediyor.

Belediye Başkanı Münür Şahin’in büyük uğraşları sonrası Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve İlçe Başkanı Yalçın Karaca'nın destekleri ile yol yapım çalışmaları Karayolları Bursa Bölge Müdürlüğü’nün 2017 yatırım programları içerisine alındı. 2018 yılı sonuna kadar tamamlanarak Belediye’ye teslim edilmesi beklenen 4 km uzunluğundaki yol çalışması, işi üstlenen müteahhit firmanın gece gündüz çalışmaları ile hızla ilerliyor.

Yol çalışmalarının ilk etabı tamamlandıktan sonra ikinci etabı için girişimlere başlanacak. Ve sonunda eski E 5 karayolunun Bilecik istikametine kadar olan kısmını içerecek bölünmüş yol çalışması Osmaneli için trafik kazalarını da en alt seviyeye çekecek yatırım olacak.

4 kavşak ile şehir içi trafiğini daha güvenli hale getirecek 4 km’lik bölünmüş yol yatırımı turizmde yükselen değer olan Osmaneli için ayrı bir güzellik olacak. Kent görünümünü değiştirecek yatırımla birlikte 6 km’lik Sakarya Nehri boyunca devam eden kesintisiz yol ve Tekke Tepesine çıkacak 15 metre genişliğinde 1200 metre uzunluğundaki yeni yol da tamamlanmış olacak.

Devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Münür Şahin, “Osmaneli her alanda gayretlerimiz ve milletvekilimiz Halil Eldemir, İl Başkanımız Fikret Karabıyık, İlçe Başkanımız Yalçın KARACA, Belediye Meclis Üyelerimiz, İl Genel Meclisi Üyemiz Hakan Özkan’ın destekleri ile ve her zaman bizlere destek olan Valimiz Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kaymakamımız Edip Çakıcı, İl ve İlçe Müdürleri ve de Osmaneli Belediyemizin birlikte çalışmaktan mutlu olduğumuz yöneticileri ve değerli çalışanları ile hedeflerine, birlik ve beraberlik içinde ulaşıyor” dedi.

Editör: TE Bilişim