Bilecik’e bağlı Osmaneli ilçesinde yatırım ve hizmetler çoğaldıkça, Osmaneli’ne yapılan ziyaretler de artıyor.

 Bursa Orman Bölge Müdürü Arif Can ve Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Osmaneli Belediye Başkanı YMM Münür Şahin’e ziyaret gerçekleştirdiler.

Bursa Orman Bölge Müdürü Arif Can, Osmaneli’nde yapılan ağaçlandırma çalışmalarını yerinde görmek amacıyla Belediye Başkanı YMM Münür Şahin’i ziyaret etti. Başkan Şahin’in makamında yapılan görüşmeden sonra, ağaçlandırılan alanlar gezilerek, yerinde görüldü. Osmaneli’ne dikilen ağaçlardan dolayı memnuniyetini dile getiren Bursa Orman Bölge Müdürü Arif Can, bundan sonra Osmaneli Belediyesinin ağaç konusundaki taleplerinin öncelikli olarak yerine getirileceğini belirtti.

Orman Bölge Müdürü Arif Can’dan sonra Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Başkan Şahin’i makamında ziyaret etti. Osmaneli’nde kurulması planlanan Organize Tarım Sanayi Bölgesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretlerle ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkan YMM Münür Şahin, “Bursa Orman Bölge Müdürümüze ve Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Osmaneli ilçemizde yapılan hizmetleri ve yapılacak olanları yerinde görmek için bizleri ziyaret eden, yapmış olduğumuz hizmetlerde bizlere destek olan, bölge ve il müdürlerimiz sağ olsunlar. Osmaneli tarihinden bu yana bir tarım şehri. Tarım ile ilgili oluşturmayı düşündüğümüz Organize Tarım Sanayi bölgesi konusunda İl Müdürümüz ile görüş alışverişinde bulunduk. Yapımına çok kısa bir zaman sonra başlayacağımız Hal Binamız ile de kendisinin fikirlerini aldık. Turizm ve sanayi konusunda olduğu gibi, Tarım konusunda da Osmaneli Belediyesi olarak yatırımlarımızı devam ettirip, çiftçilerimizin hem daha çok üretmesini, hem de ürettiklerini daha iyi bir şekilde pazarlamalarını sağlamak için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Editör: TE Bilişim