Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat Grubu tarafından organize edilen kahvaltıda Osmaneli Belediyesi Prof Dr Yunus Söylet İçmelerinde gerçekleşirken ilçedeki inşaat sektörü masaya yatırıldı.

Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat Komitesi üyeleri Osmaneli'nde inşaat faaliyetlerinde bulunan şirketlerin yöneticileri, inşaat ile ilgili mühendis, mimarlar bir araya geldi. Toplantıya;Kaymakam Naif Yavuz, Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin,Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer,Bilecik TSO Meclis üyeleri ve meslek grupları,İnşaat Grubu Başkanı Abdülselam Ağdağ,SMMMO Başkanı Süleyman Kıral,Osmaneli Belediye Meclisi üyesi Hüseyin Dinçer, ve bir çok değerli işadamı katıldı.

Toplantıda inşaat ile ilgili konular görüşüldü ve değerlendirildi. Özellikle ilçenin turizmde artık yükselişe geçmesinin yeni dubleks konutlara, sitelere ihtiyacı doğurduğu ve bu alanda yatırımların artması gerektiği ifade edildi.

Toplantıda ayrıca konuya ilişkin Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz,Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin,Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer ve Bilecik TSO Başkanı,İnşaat Grubu Başkanı Abdülselam Ağdağ birer konuşma yaptı.

Editör: TE Bilişim