Millet İttifakı İYİ Parti ve CHP Meclis Üyelerinin ortak verdiği önerge ile Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan "T.C." ibaresi Osmaneli Belediye binasına tekrar eklendi.

Geçtiğimiz aylarda yapılan Belediye Meclisi toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) meclis üyelerince Osmaneli Belediyesi'nin tabelasına T.C. İbaresinin eklenmesi için önerge verilmişti.Verilen önerge sonrası Osmaneli Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’nda yapılan açıklamada; “Osmaneli’mize T.C. geri geliyor.
Geçtiğimiz meclis toplantılarında Osmaneli Belediyesi'nin tabelasına T.C. İbaresinin eklenmesi için verdiğimiz önerge kabul edilmişti. T.C. ibaresinin geç kalmasının nedeni Başkan Münür Şahin’in özel olarak ilgilendiğini, işin ehli kişilere Osmaneli’mize yakışır şekilde yaptırdığını ve sona gelindiğini öğrendik.Çok yakında T.C. Osmaneli Belediyesi ibaresine kavuşuyor.”ifadelerine yer verilmişti.

"Karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde yaşamalıyız”

Aradan geçen süre zarfından yapılan çalışmalar sonrasında Osmaneli Belediye Binasına T.C. ibaresi yeniden eklendi.

Değişen tabela sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi Osmaneli İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada ise; "Karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde yaşamalıyız. Türkiye Cumhuriyeti'nin adını ve cumhuriyet kazanımlarımızı yaşatmak bizlerin görevidir. Türkiye Cumhuriyeti'nin adının yaşatılması ve devletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak uğruna vatanımızın evlatları şehit düştü. Bu vatan uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü şükran ve minnetle anıyoruz.” Denildi.

Editör: TE Bilişim