Türkiye geneli için, Büyükşehir, il, ilçe, belde belediyeleri arasında Ankara’da düzenlenen Etkin Belediyeler Proje Yarışmasında Belediyemizin “VER ELİNİ OSMANELİ (Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesisi) Projesi Türkiye’de ilçeler arasında 1.seçilerek 1.lik ödülü aldı.

            Türkiye genelinde 144 projenin katıldığı Proje Yarışmasında 4 ay süren incelemeler ve elemeler sonucunda final değerlendirmelerine kalan projemiz Türkiye’de ilçe belediyeleri arasında Birinci oldu.

            Türkiye geneli için Büyükşehir, İl, İlçe ve Belde kategorilerinde yapılan Proje Yarışmasında Osmaneli Belediyesi olarak BEBKA Kapsamında yapıp sonuçlandırdığınız ve hizmete açtığımız proje Türkiye’de örnek proje oldu ve büyük takdir kazandı.

 
           Belediye Başkanı Münür ŞAHİN, birincilik ödülüne layık görülen proje ile ilgili yaptığı açıklamada; “BEBKA, İstanbul Üniversitesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin katılımıyla sağladığımız hibeler, İŞKUR  Bilecik İl Müdürlüğü’nden İşkur projesi ile personel temini, Bilecik Orman İl Müdürlüğü’nden proje ile ağaç temini, Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğü eğitim destekleri, TÜRSAB destekleri, Karayolları Bilecik İl Müdürlüğü destekleri, KOSGEB İl Müdürlüğü destekleri, Bilecik İl Özel İdare Müdürlüğü, Oedaş ve Tedaş destekleri, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü destekleri, Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası destekleri, Bilecik Tarım İl Müdürlüğü, Osmaneli Esnaf ve Sanatkarlar Odası destekleri ve bizlere destek olan tüm kamu kurumları ve özel sektör temsilcileri ile birlikte projeyi gerçekleştirdik.Milletvekilimiz Halil ELDEMİR, dönemin Bilecik Valileri Ahmet Hamdi NAYIR, Süleyman ELBAN, Doç. Dr. Tahir BÜYÜKAKIN, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret KARABIYIK, Kaymakamımız Edip ÇAKICI, AK Parti Osmaneli İlçe Başkanımız Yalçın KARACA, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Osmaneli Belediyesi Proje ekibine (başta Abdullah TETİK olmak üzere, Sabri YILMAZ, Ayşegül DAMKACI, Hakan OCAK, Süleyman ÇAKAR, Mehmet KIRMIZI, Betül CAN, Remzi ÖNER, Başkan Yardımcımız Hayati KABA, eski Belediye Başkanımız Mehmet ISIKAN, Eski İlçe Kaymakamımız Ali ADA ve emeğe geçen herkese teşekkür ediyoruz.

            Projede bizlere büyük desteği olan Prof. Dr. Yunus SÖYLET başta olmak üzere projede yer alan İstanbul Üniversite’si Cerrahpaşa Tıp Fakültesi hocalarına ve değerli basınımıza ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim