Gamze Elmas

Bilecik Emniyet Müdürlüğü’nden emekli olan Osman Zeki Yaşar, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Ertuğrulgazi Mahallesi’nden Muhtarlığa aday oldu.

‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ düsturuyla yola çıktığını belirten Osman Zeki Yaşar, Muhtar olarak seçilmesi halinde mahalle sakinlerinin her birine hakkaniyetle davranıp herkese aynı derece de yakın olacağını söyledi.

Dört duvar arasına saklanıp ulaşılamaz muhtarlık anlayışından ziyade 24 saat hangi sebeple olursa olsun mahalle halkının yanında olan bir muhtarlık prensibiyle yola çıktığını belirten Osman Zeki Yaşar, çevresinin yoğun talebiyle Ertuğrulgazi Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu belirtti.

Osman Zeki Yaşar’ın özgeçmişi:

13 Aralık 1961 yılında Erzurum’un Şenkaya ilçesinde dünyaya geldim. İlköğretimimi Şenkaya’nın Dörtyol köyünde ve orta öğretimimi ise Kars’ın Sarıkamış ilçesine bağlı Sarıkamış ortaokulunda tamamladım. 1981-1983 yılları arasında Tatvan’da askerliğimi yaptım. Evliyim ve 3 çocuğum bulunmakta.

1985-2007 yıllarında Emniyet teşkilatında sivil memur olarak görev aldım. 2008 yılında Bilecik Emniyet Müdürlüğü’nden emekli oldum.

2010 yılından bu zamana kadar da Bilecik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde güvenlik görevlisi olarak görev yapmaktayım. Başlangıç seviyesinde bilgisayar bilgisine sahibim.

1979 yılının Mayıs ayında Bilecik’e yerleştim. 34 yılrdır da Bilecik’te ikamet etmekteyim. Bilecik’te bulunduğum yıllarda yaşadığım çevre içerisinde çalışkanlığı ve yardımseverliliği ile tanınan ve takdir edilen birisiyim. Aday olmamdaki en büyük etken ise çevremden gelen yoğun taleptir. Bize görev verilmesi halinde tek amacım ise Ertuğrulgazi Mahalle sakinlerine hakettiği şekilde hizmet etmektir.

“Halka Hizmet Hakka Hizmettir” düsturu gereği çıktığım bu yolda güzide mahalle sakinlerimizin her birine hakkaniyetle davranıp herkese aynı derece yakın olacağımı söylemek isterim. Dört duvar arasına saklanıp ulaşılmaz muhtarlık anlayışından ziyade 24 saat hangi sebeple olursa olsun yanınızda olan bir muhtarlık prensibiyle yol çıktık.”

Editör: TE Bilişim