Cenazesini almak için Bilecik Devlet Hastanesi morguna giden bir vatandaş, hastane morgunun içler acısı halini görüntüye alarak gazetemize ulaştırdı. Morgun önünden ve içerisinden görüntüler alan vatandaş, “Ortalığı pislik götürüyor. Biz buradan cenazemizi alıp defnedeceğiz” diyerek tepki gösterdi. 

Bilecikli bir vatandaş cenazesini almak için gittiği Bilecik Devlet Hastanesi morgunda karşılaştığı manzara ile adeta şok yaşadı. Morgun önünün şantiye alanı gibi olmasından dolayı durumu kameraya alan duyarlı vatandaş, çektiği görüntüleri gazetemize ulaştırdı.

Görüntülerde ilk olarak morgun önündeki inşaat malzemeleri ve çöpler dikkat çekti. Morgun önünün inşaat malzemelerinden ve çöplerden geçilmediği görülürken, görüntüyü çeken vatandaş bu manzarayı, “Ortalığı pislik götürüyor. Biz burada cenazemizi alıp defnedeceğiz. Bir Müslümana yakışmayacak usuller”  ifadeleri ile eleştirdi.

Vatandaşın gazetemize ulaştırdığı görüntülerde morgun içeri kısmı da yer alırken içerisinin de dışarıdan pek bir farkı olmadığı görülüyor. İçerdeki eşyaların dağınıklığı göze çarparken, tuğlalar ve üst üste dizilmiş kolilerin görüntüsü morgdan daha çok depoyu andırıyor. Lavaboların kirliliğine dikkat çeken vatandaş, “Bilecik Devlet Hastanesi’nin temizliğini gösteriyorum. Rezilliği gösteriyorum” ifadeleri ile tepkisini ortaya koydu. 

Editör: TE Bilişim