Hasan Güner

Sadece öğrencilerin değil, ülke geleceğini de etkileyebilecek bir konuda yapılan toplantı, öğretmenler ve okul müdürlerinin ilgisini çekmedi.

Geçtiğimiz günlerde Bilecik Bilim ve Sanat Merkezi’nde (BİLSEM) gerçekleşen ve BİLSEM’de eğitim görmeye hak kazanacak üstün yetenekli 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerinin keşfedilmesiyle alakalı bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda anlatılanlar ile ilgilenmeyen birçok eğitimci, farklı şeylerle uğraşırken, selfie çekenler dahi oldu.

BİLSEM Müdürü Şeyma Yurdakul ile Bilecik Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Mehmet Müdar’ın, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından oluşturulan slayt eşliğinde yaptıkları sunum sırasında, iki eğitimcinin kafa kafaya vererek, son dönemde popüler olan ve selfie olarak adlandırılan, cep telefonuyla kendi fotoğrafını çekmek ile meşgul olması objektiflerden kaçmadı.

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak’ın, bu denli mühim bir toplantıda, çok sayıda öğretmenin benzer tavırlar içinde olmasını nasıl yorumlayacağı merak ediliyor.


Editör: TE Bilişim