İlimizin tanınmış çiftçilerinden Kemal Eğilmez, 15 Temmuz şehit ailelerine satacağı kurban parasını bağışlayacağını belirtti. Yaklaşık 6 seneden beri hayvancılıkla uğraşan Eğilmez, 6 bin 500 TL değerindeki kurbanlık hayvanın gelirini 15 Temmuz şehit ailelerine yardım için açılan hesaplardan birisine yatıracağını söyledi.

Ülkenin 15 Temmuzda büyük bir felaket ile karşı karşıya kaldığını dile getiren Eğilmez, ‘Kendisini tankların önüne atan, göğsünü kurşunlara geren şehitlerimiz, kolluk kuvvetlerimiz için bir danayı feda etmişiz çok mu?” dedi.

6 bin 500 TL değerindeki kurbanlık hayvanın satılamaması durumunda hayvanı kasaba satacağını ve oradan elde edeceği geliri şehit ailelerine göndereceğini ifade eden Eğilmez, şunları söyledi:

“Yaklaşık 6 seneden beri hayvancılıkla uğraşmaktayım. 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit sivil ve kolluk kuvvetlerimizin ailelerine sattığımız kurban gelecek gelirini açılan banka hesaplarından birine yatıracağız.

İslami şartlara uygun, yaşını doldurmuş 420 kilogram canlı ağırlığında ve 240 kilogram et verir. Bu hayvanın bizdeki değeri 6 bin 500 TL'dir. Bu kurbanı alacak vatandaşımıza şimdiden teşekkür ediyoruz. Allah ondan razı olsun. İnşallah vatansever bir arkadaşımıza gider.

Hayvan satılmadığı taktirde şehitlerimizin ailesine verilmek üzere kasapta kestirip parasını yollayacağız. 

15 Temmuzda ülkemiz büyük bir tehlike geçirdi. Kendisini tankların önüne atan, göğsünü kurşunlara geren şehitlerimiz, kolluk kuvvetlerimiz için bir danayı feda etmişiz çok mu?” 

Editör: TE Bilişim