AK Partili Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, belediye binasındaki makam odasına astırdığı Atatürk tablosu ile örnek bir davranış sergiliyor.

Makam odasında masasının arkasına astırdığı büyük özel Atatürk portesi göz kamaştırıyor. Bu portrede değişik Atatürk resmi ve Mustafa Kemal  Atatürk'ün doğduğu yıl ve ölüm yılı tarihleri yazıyor.

Büyük üç Atatürk resimlerinde oluşan bu portenin sağ tarafında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi, sol tarafında da  Başbakan Binali Yıldırım'ın resimlerinin bulunduğu tablolar yeralıyor. 

Belediye Başkanı Mustafa Yaman'ın odasına girildiğinde hemen göze çarpan bu şık portre  misafirler tarafından da beğeniliyor.

Son zamanlarda Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik yürütülen yıpratma kampanyası ve bazı resmi kurum müdürlerinin mevcut Atatürk resimlerini söktürme nezaketsizliğine karşın, AK Partili bir Belediye Başkanı’nın böyle bir Atatürk portresini makamının en güzel yerine astırması  takdirle karşılanırken, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman'ın Atatürk sevgisini ve saygısını da gözler önüne sermesi örnek Belediye Başkanı yorumlarını da beraberinde getirdi.

 

Editör: TE Bilişim