Cafer Elmas

    CHP eski İl Başkanı Erdoğan Tüfenkçi, 7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde  CHP Bilecik Milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.

CHP genel merkezinde MYK’da görüşülüp parti meclisinde oylanarak Bilecik milletvekili adayını üye bazında ön seçim ile belirleme kararı alınmasının ardından Bilecik CHP’de de aday adaylarının sayısı artmaya başladı.

Aday adaylığını açıklayan Av. Çağatay Karaahmet ve aday adayı olması beklenen 22. 23. dönem Milletvekili Yaşar Tüzün’ün yanısıra CHP eski İl Başkanı Erdoğan Tüfenkçi'de aday adayı olacağını söyledi. Ön seçim çalışmalarına başlayan ve önümüzdeki günlerde partide aday adaylık başvurusunu yapacak olan Erdoğan Tüfenkçi, ön seçimin adaylarının yanısıra tüm partilileri birleştireceğini ve güçlenerek Bilecik'ten en az bir tane Milletvekili çıkaracağını savundu.

Tüfenkçi, “Ön seçim parti içi demokraside olmazlardan olmazdır, mutlaka gerekliydi. Adaylar arasında da örgüt içinde de  birlik beraberliği pekiştirir, tek yumruk halinde coşkuyla seçime girilir.

Örgütünüze, Tabanınıza güveneceksiniz. Örgütün değerlendirmelerine saygı duyacaksınız. Sonuçlarına da katlanacaksınız bu şekilde olduğu zaman başarı gelir. Biz de önemli olan Hasan Hüseyin değil partinin başarısıdır.

CHP Milletvekili aday adaylığını düşünüyorum. Örgütüm layık görürse ön seçimde bana bu görevi verirse kesinlikle kazanacağıma ve Bilecik'ten CHP Milletvekili olarak Bilecikli hemşerilerimi Ankara'da  temsil edeceğimi inanıyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim