Cafer Elmas

1. Organize Sanayi Bölgesi’nde muhasebe şefi olarak çalışan genç yaştaki Esra Yılmaz'ın (34) ölümü, tüm OSB ailesini ve Bilecik'i derinden üzdü.

Safra kesesinden rahatsızlanan, Eskişehir'de özel bir hastanede tedavi gören ve ameliyat olmaya hazırlanan Esra Yılmaz bir anda fenalaştı.  Takılan serumlardan dolayı kollarının şişmesi sonucu fenalaşan Esra Yılmaz'a boynundan kateter takıldı. Durumu ağırlaşan ve komaya giren Esra Yılmaz yoğun bakıma alındı. Bu esnada beyninde ödem oluşan Yılmaz, ailesinin kendi imkanlarıyla Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi’nde yer bulması ile ambulansla Ankara'ya götürüldü.

Burada yapılan tetkiklerde beyinde ödem oluştuğu için ameliyat yapılması gerektiği söylendi. Aile izin verdi fakat durumu düzelmeyen Esra Yılmaz'ın beynine kan gitmemesi sonucu beyin ölümü gerçekleşti. Sevecen kişiliği ile tanınan, cıvıl cıvıl, hayat dolu ve herkes tarafından sevilen genç yaştaki Esra Yılmaz'ın ölümü OSB ailesini ve Bilecik’i derinden üzdü.

Organları başka hayatlara umut olacak

Beyin ölümü gerçekleşen Esra Yılmaz’ın ailesinin aldığı karar ile organları bağışlandı. Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi’nde organları alınan Esra Yılmaz, yeni hayatlara umut olacak.  Evli ve 7 yaşında bir kız çocuğu annesi olan Yılmaz,  24 Ocak Cumartesi günü öğle namazına müteakip, Kayı Boyu Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası şehir mezarlığına defnedilecek. Yarın Gazetesi olarak Esra Yılmaz’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. 

Editör: TE Bilişim