Korkmaz Kesik

Hafta sonu gerçekleşecek CHP önseçimi öncesi, Milletvekili Aday Adayı Av. Çağatay Karaahmet basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Kritik seçime iki gün kala gazetecilere açıklamalarda bulunan Karaahmet, CHP’nin Türkiye’nin hemen her yerinde önseçime gidecek olmasından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve kendisinin de her zaman önseçim taraftarı olduğun altını çizdi. Daha önce basında yer alan ‘Karaahmet önseçim istemiyor’şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirten aday adayı, bu önseçimin gerçekleşmesi için ciddi katkıları olduğunu savundu. Partide görev aldığı her kademeye önseçimle geldiğini ifade eden Karaahmet, “29 Mart gecesi CHP’nin 1. sıra adayı olacağım” dedi.

Çağatay Karaahmet, önseçim sonrası partide ayrılık yaşanacağı yönünde partililerde endişe olduğunu, ancak ülkemizin içinde bulunduğu kritik dönemde hiçbir partilinin bunu yapacağını düşünmediğini söyledi. “Kim 1. sıra olursa onun çantasını, cep telefonunu taşımaya hazırım” diyen aday adayı, kendisine verilecek her türlü görevi seve seve yapacağını söyledi.

Konuşmasında sürekli olarak ‘değişim’ vurgusu yapan Karaahmet, “Aynı insanların siyasette kalmaları Bilecik’in makus talihidir. Değişim, Bilecik’te CHP’ye milletvekilliğini getirecektir” ifadelerini kullandı. Ak Parti’de 3 dönem kuralı olduğunu ve bu dönem çok sayıda yeni isimle yollarına devam edeceklerini hatırlatan Karaahmet, “Bilecik’in farklı yüzlere ihtiyacı yok mu?” diye sordu. Amacının farklı parlamenterlik olduğunu ve asli görevi yasa yapmak olan TBMM’ye avukat olarak kendisinin gitmesi gerektiğini ifade eden Çağatay Karaahmet “Yeterliliğim, yetkinliğim var, seçime hazırım” ifadeleriyle CHP seçmenine mesaj verdi.

Editör: TE Bilişim