Cafer Elmas

“Ölüm Virajı” olarak nitelendirilen Gülümbe rampalarında iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında can pazarı yaşandı.

2’si ağır olmak üzere 12 yaralı olay yerine gelen 112 Acil Ambulansları ile Bilecik Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İstanbul istikametinden Bilecik yönüne gelmekte olan Nurettin Kögenç yönetimindeki 11 SH 144 plakalı minübüs ile Bilecik istikametinden İstanbul yönüne gitmekte olan Zeynep Kayran yönetimindeki 16 Y 4467 plakalı araç ile çarpıştı.


Kazada araç sürücüleri Nurettin Gökenç ve Zeynep Kayran’ın yanı sıra; Emine Kayran, Sabit İşleyen, Havva İşleyen, Halime Kögenç, Osman Kögenç, Bayram Kögenç, Hüsne Kögenç, Kadriye Kögenç, Ali Kögenç ve Gülsüm Kögenç çeşitli yerlerinden yaralandı. Ağır yaralılar Orman Müdürlüğü arabası ile hastaneye yetiştirilirken, diğer yaralılar 112 Acil ambulansları ile hastaneye sevkedildiler.


Bu arada minibüs kapsının kolunun kırılması nedeni  ile aracın içindeki yaralılara bir süre ulaşılamadı. Jandarma’nın getirdiği çekiç ile önce kapının camı kırıldı ardından uzun uğraşlar sonucu kapı açılarak münibüs içerisindeki yaralılara ulaşılarak hastaneye sevkedildi. 



















Editör: TE Bilişim