FethullahçıTerörÖrgütü (FETÖ) veParalel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan Haber11 isimli internet haber sitesinin Editörü Durmuş Günsur ve eşi A. Günsur, Adliye’yesevkedildi.

Gözaltındaki Durmuş Günsur, Adliye’ye sevk edilirken iş ortağı, yıllardır beraber Haber11 internet sitesini yürüten kendisini Haber 11 internet sitesinin ortağı olarak tanıtan ZiyaBeşkardeş’in Durmuş Günsur'un kelepçelenmiş halini görüntülemesi ise “öküz öldü ortaklık bozuldu” dedirttirdi. Diğer yandan Beşkardeş’in bu durumu, kendisinin de alınma korkusu ile görev yapıyor imajı mı veriyor sorusunu gündeme getirdi. Beşkardeş’in çektiği fotoğrafları nerede kullanacağı ise merak konusu oldu. 

Geçtiğimiz günlerde eşyalarını toplayıp gidecekleri sırada gözaltına alındığı belirtilen Haber11 isimli internet haber sitesinin sahibi Durmuş Günsur ve eşi A. Günsur sağlık kontrolünün ardından ifadeleri alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülmüştü. Gözaltına alınan Durmuş Günsur ve A. Günsur, Adliye’ye sevk edildi.

Editör: TE Bilişim