Bilecik Özel HATEM Okulu’nda tartıştığı öğrenci Y.E.’yi bıçaklayarak yaralayan U.G. adındaki öğrenci çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bilecik'te merkezinde faaliyet gösteren Bilecik Özel HATEM Okulu’nda  iki öğrenci arasında yaşanan olayda bir öğrenci bıçaklandı.

İddiaya göre geçtiğimiz Pazartesi günü iki öğrenci arasında daha önceden aralarındaki bir husumet yüzünden tartışma çıktı. Tartışma büyüdü ve kavgaya dönüştü. Araya diğer öğrencilerin girmesi sonucu kavga yatıştırıldı fakat iddiaya göre U.G. tartıştığı Y.E.’yi arkasından üç defa bıçaklayarak yaraladı.

Bıçaklanarak yaralanan Y.E. isimli öğrenci Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bir gece yoğun bakımda kalan Y.E.'nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, bıçaklayan U.G. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bilecik M Tipi Cezaevine gönderildi.

Yaşanan bu olay sonrası özel okula bıçağın nasıl sokulduğu ve okul idaresi tarafından gerekli denetimlerin yapılıp yapılmadığı sorusu gündeme geldi.

Editör: TE Bilişim