Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğünün 2017 yılı faaliyet programında yer alan, Okul Sporları Voleybol Gençler A Kız-Erkek Bölgesel eleme müsabakaları İstasyon Spor Salonunda yapılan açılış töreni ile start aldı.Voleybol müsabakaları’nın açılış törenine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, İllerden gelen antrenörler, sporcular ve sporcu velileri katıldı.

Okul sporları Voleybol Ge
nçler A Kız-Erkek bölgesel eleme müsabakalarına 9 İlden 16 takım olmak üzere toplamda 192 sporcu katıldı, müsabakalarda 18 hakem 1 gözlemci görev yapacak.

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, sporculara hitaben yaptığı açılış konuşmasında; 
Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun simge şehri, ‘‘İnsanı Yaşatki Devlet Yaşasın diyen’’ Şeyh Edebali’ nin diyarı Ertuğrulgazi’nin sancağı olan Bilecik’imizde sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum.

 

Okul Sporları müsabakaları Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilmektedir. Okul sporları ile tüm öğrencilerimize sporun sevdirilmesi, tüm branşların tanıtılması ve yaygınlaştırılması, spor alt yapımızın geliştirilmesi amaçlanmaktadır.
Sevgili Sporcular;
Voleybol gibi güzel bir branş’a gönül verdiğiniz için öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Düzenli ve disiplinli çalışmalar sonucu bu güzel branş’ı en güzel şekilde temsil edeceğiniz’e can-ı gönülden inanıyorum.‘‘Müsabakalarda sportmen ve centilmence mücadele ederek müsabakaları başarılı bir şekilde sonuçlandırmanızı temenni ediyor, tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Renkli görüntülere sahne olan açılış töreni çeşitli illerden gelen sporcuların çekişmeli maçları ile devam etti.

Editör: TE Bilişim