Cafer Elmas

Demokrat Parti İl Başkanı Sezai Balta ve yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti ve kurum ziyaretleri kapsamında İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler’i ziyaret etti.

Demokrat Parti İl Başkanı Sezai Balta ve yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti ve kurum ziyaretlerine devam ediyor. Demokrat Parti yöneticileri ziyaretler kapsamında İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler’i makamında ziyaret etti. Demokrat Parti yöneticilerini İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler’in yanı sıra İl Genel Meclis toplantısında çıkan MHP’li ve CHP’li meclis üyeleri karşıladı.

Hep birlikte İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler’in makam odasına geçen siyasiler burada il geneli ve ülke siyasetine ilişkin görüş alışverişinde bulundular. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette MHP, CHP İl Genel Meclis üyelerinin yanısıra DP yönetimi, il ve ülke siyasi gündemini tartıştı. Siyasette görülmesi arzulanan  tablo İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler’in makam odasında yaşanırken, bu tablo “Sertler, siyasileri buluşturdu” yorumunu da beraberinde getirdi.

Balta: “Birliktelikten mutluluk duydum”

Demokrat Partili yöneticiler ve Meclis Başkanı Sertler, MHP’li ve CHP’li meclis üyeleri bir süre Bilecik ve ülke siyaseti üzerine sohbet ettiler. Demokrat Parti İl Başkanı Sezai Balta, partisinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Balta,  İl Genel Meclisi Başkanlığı altında MHP’li ve CHP’li meclis üyelerinin birlikteliğinden mutluluk duyduklarını belirtti.

Balta, “Demokrat Parti olarak göreve gelen Oğuz beyi ziyaret etmek istedik. Gördüğümüz bu birliktelik bizleri mutlu etti. Umarım bu birliktelik devam eder. Parti yönetimi olarak bizleri misafir etmenizden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Her zaman güzel çalışmalara destek vermeye hazır oldumuğuzu belirtmek isteriz.” dedi.  

Sertler’den Demokrat Parti’ye özel teşekkür

Balta’nın konuşmasının ardından  Meclis Başkanı Oğuz Sertler ile MHP’li ve CHP’li meclis üyeleri  >İl genel meclisinin ve İl Özel İdaresi’nin çalışmaları hakkında Demokrat Parti yöneticilerine bilgi verdi.

İl Genel Meclisi Başkanı Sertler, meclis başkanlığına seçildikten sonra çalkantılı bir dönem yaşadıklarını belirtirken kendisini ziyaret edenlerin baskı gördüğünü belirtti. Bu bağlamda Demokrat Parti yöneticilerine özel teşekkürlerini ileten Sertler, “Ziyaretinizden son derece memnun kaldık. Seçilmemizin üzerinden zaman geçti ama çalkantılı bir dönem yaşadık. Bizi ziyaret edenlere çeşitli baskılar oluyor. Sizdeki medeni cesaretten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Müsait olduğunuz zamanlarda Meclis toplantılarına ve İl Özel İdaresi’nin çalışmalara katılıp önerilerinizi iletebilirsiniz. Bu anlamda sizlerin tecrübelerine de ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

 Siyasiler ziyaretin ardından hep birlikte İl Özel İdaresi yemekhanesinde yemek yediler.

 

 

 

Editör: TE Bilişim