Cafer Elmas

Geçtiğimiz Cuma günü Ertuğrulgazi Lisesi’nde görevli İngilizce öğretmeni Hüseyin Çoban'ı döven M.T, Y.Z ve M.G. isimli 3 öğrenci sırra kadem basarak kayıplara karıştı.

Bilindiği gibi, gazetemizin an ve an takip ettiği, kavga anlarını görüntüleyerek okuyucularına aktardığı, hatta ulusal basına dahi taşıyarak ana haber bültenlerinde yeralan öğrencilerin öğretmenlerini dövme haberi geniş yankı uyandırdı.

Darp olayı sonrası sendikalar ortak açıklamada bulunarak öğretmenlerini döven öğrencileri kınadılar ve öğretmenlerine sahip çıktılar. Ne var ki olaya karışan 3 öğrencinin halen kayıp olduğu, Emniyet görevlilerinin arama çalışmalarına devam ettiği öğrenildi. 3 öğrenci için adli ve idari soruşturma açılırken, Ertuğrulgazi Lisesi’nde okuyan 2 öğrencinin okul ile ilişiğinin kesilerek tasdiknamelerinin verildiği öğrenildi. Öğrencilerin ailelerinin darp edilen öğretmenden özür dilemeye gittiği öğrenilirken, 3 öğrencinin Bilecik’ten kaçarak sahil kıyısına gittikleri yönünde bilgilere ulaşıldığı gelen iddialar arasında.

 

Editör: TE Bilişim