Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesini 2014-2015 eğitim öğretim yılında  yeni kazanan ve lisansüstü programlarına yerleşen ikinci öğretim öğrencilerinin  öğrenim ücretleri açıklandı. Üniversiteden yapılan açıklamada katkı payı ve öğrenim ücreti ödemeleri kesinlikle banka şubelerindeki veznelerden yapılmayacağı, ödemelerin Ziraat Bankasından İnternet bankacılığı ve ATM (Bankamatik) aracılıyla yapılacağı belirtildi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2014-2015 eğitim öğretim yılı katkı payı ve öğrenim ücretlerinin fakültelere göre dağılımı şu şekilde:

Mühendislik Fakültesi: Normal program süresi içerisindeki birinci öğretim ücreti alınmazken okulu uzatan normal öğretim öğrencileri ve yabancı uyruklu öğrenci alımı ile kayıt olan normal öğretim öğrencileri 193,50 TL öğrenim ücreti ödeyecekler. 

Fen-Edebiyat Fakültesi (Sosyal): Normal program süresi içerisindeki birinci öğretim ücreti alınmazken okulu uzatan normal öğretim öğrencileri, yabancı uyruklu öğrenci alımı ile kayıt olan normal öğretim öğrencileri, yüzde ona giren ikinci öğretim öğrencileri 142,00 TL öğrenim ücreti ödeyecekler.   İkinci öğretim öğrencileri ve yabancı uyruklu öğrenci alımı ile kayıt olan ikinci öğretim öğrencileri ise 481,00 TL öğrenim ücreti ödeyecekler.

Fen-Edebiyat Fakültesi (Fen): Normal program süresi içerisindeki birinci öğretim ücreti alınmazken okulu uzatan normal öğretim öğrencileri, yabancı uyruklu öğrenci alımı ile kayıt olan normal öğretim öğrencileri, yüzde ona giren ikinci öğretim öğrencileri 142,00 TL öğrenim ücreti ödeyecekler.   İkinci öğretim öğrencileri ve yabancı uyruklu öğrenci alımı ile kayıt olan ikinci öğretim öğrencileri ise 481,00 TL öğrenim ücreti ödeyecekler.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi: Normal program süresi içerisindeki birinci öğretim ücreti alınmazken okulu uzatan normal öğretim öğrencileri, yabancı uyruklu öğrenci alımı ile kayıt olan normal öğretim öğrencileri, yüzde ona giren ikinci öğretim öğrencileri 156,50 TL öğrenim ücreti ödeyecekler.   İkinci öğretim öğrencileri ve yabancı uyruklu öğrenci alımı ile kayıt olan ikinci öğretim öğrencileri ise 577,50 TL öğrenim ücreti ödeyecekler.

Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi: Normal program süresi içerisindeki birinci öğretim ücreti alınmazken okulu uzatan normal öğretim öğrencileri ve yabancı uyruklu öğrenci alımı ile kayıt olan normal öğretim öğrencileri 193,50 TL öğrenim ücreti ödeyecekler. 

Sağlık Yüksekokulu: Normal program süresi içerisindeki birinci öğretim ücreti alınmazken okulu uzatan normal öğretim öğrencileri ve yabancı uyruklu öğrenci alımı ile kayıt olan normal öğretim öğrencileri 95 TL öğrenim ücreti ödeyecekler. 

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu: Normal program süresi içerisindeki birinci öğretim ücreti alınmazken okulu uzatan normal öğretim öğrencileri ve yabancı uyruklu öğrenci alımı ile kayıt olan normal öğretim öğrencileri 95 TL öğrenim ücreti ödeyecekler. 

Meslek Yüksekokulları: Normal program süresi içerisindeki birinci öğretim ücreti alınmazken okulu uzatan normal öğretim öğrencileri ve yabancı uyruklu öğrenci alımı ile kayıt olan normal öğretim öğrencileri, yüzde ona giren öğrenciler 95 TL öğrenim ücreti ödeyecekler.   İkinci öğretim öğrencileri ve yabancı uyruklu öğrenci alımı ile kayıt olan ikinci öğretim öğrencileri ise 385,00 TL öğrenim ücreti ödeyecekler.

Sosyal Bilimler Enstitüsü: Normal program süresi içerisindeki birinci öğretim ücreti alınmazken okulu uzatan normal öğretim öğrencileri 129,00 TL öğrenim ücreti, ikinci öğretim öğrencileri ise 1,200,00 Tl öğrenim ücreti ödeyecekler.

Fen Bilimleri Enstitüsü: Normal program süresi içerisindeki birinci öğretim ücreti alınmazken okulu uzatan normal öğretim öğrencileri 129,00 TL öğrenim ücreti ödeyecekler.

Editör: TE Bilişim