Cafer Elmas

       CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in CHP’de 41 milletvekilini tasfiye edileceği iddialarına  “İşi gücü bırakmış, dedikodularla CHP’yi dizayn etmeye çalışıyor. İstiyorsa, partisinin Ankara’dan aday göstermediği oğlunu Bilecik’ten aday göstersin yarışalım” dedi.

       CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ.Melih Gökçek’in, kendisinin de aralarında bulunduğu 41 CHP milletvekilinin tasfiye edileceği iddialarına anlamlı bir yanıt verdi.

       Tüzün, CHP’nin, dedikodularla yönetilen değil halka dayanan, tüzüğüyle yönetilen kurumsal bir parti olduğunu vurguladı. Gökçek’in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı hakkıyla yapmak yerine dedikodu üreterek CHP’yi dizayn etmeye çalıştığını belirten Tüzün, şunları söyledi:

       “Sayın Gökçek geçen hafta oğluna kurdurduğu televizyona çıkmış, dedikodularını anlatmış. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun ön seçim yöntemini terk ederek benim de aralarında bulunduğum 41 milletvekili arkadaşımızı tasfiye edeceğini söylemiş. Benim aleyhime söyleyecek bir şey bulamamış ‘Kılıçdaroğlu’na yakın birisi ama’ demiş. İ. Melih Gökçek’in gücü, CHP’yi dizayn etmeye yetmez. Miadı dolan varsa Türkiye’de AKP;  Ankara’da İ. Melih Gökçek’tir.  İ. Melih Gökçek kendine eğlence arıyor. Eğlence yerine Ankara’ya parsel parsel hizmetle kendine eğlence bulsun.

       Doğrusu Sayın Gökçek’in iddialarını ciddiye almadım. Adı geçen milletvekili arkadaşlarım da, Sayın Genel Başkanımız da ciddiye almadı. Sağ olsun Sayın Gökçek, Bilecikli hemşerilerimize eğlenecek bir konu bulmuş, onlar da epeyce espri üretmişler. Halkımızın ürettiği esprileri kendi kulağıyla dinlemesi için Sayın Gökçek’i Bilecik’e davet ediyorum. Sayın Gökçek’e bir önerim daha var. Tüm uğraşılarına, kulis faaliyetlerine rağmen partisinin Ankara’dan aday göstermediği oğlunu, gücü yetiyorsa Bilecik’ten aday göstersin, yarışalım. Halkımız da böylece kimin miadının dolup dolmadığına karar verir." 

Editör: TE Bilişim