Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın oğlu Avukat Emin Yağcı, Ece Örs ile geçtiğimiz hafta sonu dünya evine girdi.

Çiftin nikahını damadın babası Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı kıyarken, nikah töreninde ilginç enstantaneler yaşandı. Oğlunun nikahını kıyan Belediye Başkanı Selim Yağcı, imza attırmadan nikahı kıyarken, kanun gereği nikahı kıyılan çiftin isimlerini sorduğu anda ise oğlu Emin Yağcı'ya “oğlum adın soyadın” diye sorması salonda kahkahaların atılarak hoş dakikaların yaşanmasına neden oldu.


Açık havada bir tesiste yapılması planlanan düğün hava muhalefeti yüzünden Kapalı Pazar’da yapıldı.


Organizatörlerin bir gecede değiştirdiği ve adeta düğün salonuna çevirdiği kapalı pazar siyasetçisinden, bürokratına, sanayicisinden, sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ve birçok vatandaşı bir araya getirdi. Düğün sahipleri Fatma ve Selim Yağcı ile Nuray ve Müjdat Örs aileleri konukları kapıda karşıladılar.


Yağcı ve Örs ailelerini, sevenleri ve dostları da yalnız bırakmazken, genç çiftin nikah şahitliğini Vali Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptılar.


Nikah töreninde konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın ise heyecanlı olduğu gözlendi.


Başkan Yağcı, yaptığı konuşmada Hakimlikten geldiği için çok cübbe giydiğini ve çok kararlar verdiğini ayrıca birçok vatandaşın nikahını kıydığını belirterek, oğlunun nikah töreninde ise değerli misafirleri ve şahitlerin huzurunda cübbeyi giyerken ellerinin titrediğini söyledi.


Yüzlerce nikâh kıydığını fakat insanın kendi çocuklarının nikâhlarını nasıl kıyacağını bilmediğini aktaran Başkan Yağcı, “çocuklarımın en mutlu gecesinde bir arada olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.


Nikah töreni esnasında ilginç enstantaneler de yaşandı. Belediye Başkanı Selim Yağcı, bu esnada kanun gereği nikahını kıydığı çifte isimlerini sorarken oğluna hitaben “oğlum adın soyadın” diye sorduğunda salonda kahkahalar atıldı ve hoş dakikalar yaşandı. Nikah şahitlerine tek tek soran ve şahitlerin onayını alan Başkan Yağcı, oğlu Emin Yağcı ve Ece Örs’ü ise imzalarını attırmadan nikahını kıyarak karı koca ilan etti.


Fakat ardından heyecandan imza attırmadığını hatırlayan Başkan Yağcı, genç çifte ve şahitlere imza attırdıktan sonra “Türk Medeni Kanunu’nun ve değerli Bilecik halkının bana verdiği yetkiye dayanarak sizleri karı koca ilan ediyorum” dedi.


Nikah töreni sonrası düğün pastası kesen genç çiftler, ilk danslarını ettiler. Sanatçılar Mithat Körler ve Cihan Yıldız da düğün merasiminde konuklara unutamayacakları bir konser verdi. Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diyoruz. YARIN

 

Editör: TE Bilişim